top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıAdmin

Çiğköfte Bayiliği Ücretleri Ne Kadar?

Etsiz çiğköfte sektöründe bir ilke imza atan Hacıalioğlu Çiğköfte öncü firmalar arasında yer almaktadır. Türkiye tarafından çiğköftenin lezzeti birçok kesim tarafından bilinmektedir. Üretmiş olduğu tüm ürünlerinde ilk olarak müşteri memnuniyetini esas almasının yanında aynı zamanda en temiz ve hijyenik koşullarda üretimlerini gerçekleştirmektedir. 300m alanda küçük bir işyerinde üretime başlamasının yanında 500 ve üzeri yakın bayilikleri ile adından söz ettirmeyi başarmıştır.


Çiğköfte bayiliği paketi konusunda bir fikir düşüncesi ile başlayan Hacıalioğlu Çiğköfte aynı zamanda piyasada yer edinmiştir. İlk bayiliklerini İstanbul ilinde vermesinin yanında birçok ilçede bayilik açmıştır. Çiğköfte konusunda kullanmış olduğu tüm ürünlerde tamamen natural ve organiktir. Çiğköfte bayiliği içerisinde sarf edilen bulgur, salça ve baharatların en iyi firmalardan alınmasının yanında üretim amacıyla tüm helal sertifikalarına sahiptir. Türk damak keyfine yeni bir soluk getirmesinin yanında en iyi şekilde firmalara yardımcı olmaktadır.




Çiğköfte Bayiliği Ücretleri Ne Kadar?


Dükkan sahiplerine, iş adamlarına ve girişimcilere kendi işini kurma fırsatı veren Hacıalioğlu Çiğköfte aynı zamanda piyasada yeni bir döneme ses getirmiştir. Bu bakımdan dolayı bayilik vermeye hızla devam etmesinin yanında bayilik paket ücret ve isimlerinde de bedel hakkı almamaktadır. Yılların deneyimini ve lezzetini sizlere sunmanın yanında bir marka haline gelmiştir. Uzman ve profesyonel ekip sayesinde sizlerin her an yanınızda olan Hacıalioğlu Çiğköfte bayiliği aynı zamanda bayi açılmasından sonra da sizleri yalnız bırakmamaktadır.

Tüm pazarlama, sunum ve işletme eğitimlerini vermenin yanında sizlerin de satış potansiyellerinizi artırmak için çalışmalar gerçekleştirmektedir. Hacıalioğlu Çiğköfte olarak sizlerde bayilik satın almak isterseniz müracaat formunuzu titiz bir şekilde inceledikten sonra sizlere dönüş yapılacaktır. Başvuru formunuzun olumlu geçmesinin ardından sizlere birebir iletişim haline geçilecektir.


Hacıalioğlu Çiğköfte en düşük bayilik ücreti 5000 TL ile 15000 TL arasında değişiklikler göstermektir. Sizlerde bayilik açmak istiyorsanız bulunduğunuz en yoğun yeri seçmenizin yanı sıra yaya ve vasıta trafiğine 500m mesafede olması son derece önemlidir. Çiğköfte bayilik paketi açmak isterseniz iş konumunuzdan en az 15m2 olması gerekli olduğunu lütfen unutmayın.

23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page