top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıAdmin

Çiğköfte Bayiliği Nasıl Alınır

Mesut Demirel tarafından 1999 yılında kurulan Hacıalioğlu Çiğköfte İstanbul ilinde üretimlerini gerçekleştirmektedir. Merkez şubesi İstanbul olmasının yanında çiğköfte bayiliği konusunda birçok firmalara bayilik hizmeti sunmuştur. İlk önceliği olarak insan sağlığı konusunda üretimlerini gerçekleştirmenin yanında bu konuda temiz ve hassas davranmaktadır.




Çiğköfte üretiminde tüm helal sertifikalarına sahiptir. Hacıalioğlu Çiğköfte olarak çiğköfte dışında künefe, bardakta mısır gibi birçok diğer yan ürünlerde bulunmaktadır. Her bir ürünün üretiminde en iyi malzemeleri kullanmayı amaç haline getirmiştir. Türk damak tadını en iyi şekilde yansıtmayı düşünmenin yanında 3 şirket ve 100 kişi üzerinden istihdam sağlamaktadır. Hacıalioğlu Çiğköfte çiğköfte bayiliği vererek girişimcilere desteklerini sunmaktadır. Türkiye’ye ve bütün dünyaya kendini tanıtmak amacıyla birçok reklam tanıtımlarını da gerçekleştirmektedir.


Hacıalioğlu Çiğköfte Bayilik Şartları Nelerdir?


Dükkan sahiplerine veya girişimcilere kendi işinin patronu olmasını sağlamasının yanında yatırımcılara da pekçok konuda yardımcı olmaktadır. Dünya standartlarına göre en iyi lezzeti sunmasının yanında çiğköfte bayiliği konusunda hizmetlerini sizlere ermektedir. Sadece bayilik formu doldurmanız yeterli olacaktır.


Siz değerli bayi müşterilerimizin doldurmuş olduğu müracaat formu ile yetki sahipleri doğrultusunda inceleme aşamasından geçildikten sonra sizlere dönüşler yapılacaktır. Hacıalioğlu Çiğköfte olarak görüşmelerin olumlu olması durumunda bayilik sözleşmesi imzalanmaktadır. Bu sözleşme sayesinde de her iki tarafından hakları korunmuş olacaktır.

Hacıalioğlu Çiğköfte sizlere çiğköfte bayiliği konusunda birtakım şartlar sunmaktadır. Bu şartların başlarında ise iş konumuzun yeri, yaya trafiği ve cadde trafiği etkenleri göz önüne alınmaktadır. İşyeri açma isterseniz 15-20m2 olması gereklidir. Aynı zamanda çevrenizde herhangi birşekilde çiğköfte bayilik yerinin olmaması sizlerin işlerinizi daha kolay bir hale getirecektir. İş konumunuzu ayarlarken mutlaka aylık kira giderinizin 1500-2000TL tutarı geçmemesine özen gösteriniz. Sizlerin ideal yer bulmanızın ardından bizleri aramanız yeterli olacaktır.


Kurumumuz tarafından çiğköfte bayiliği vermeden önce bulunan yerin deneyimi yapılmasının ardından sizlere satış stratejileri belirlenmektedir. Size ve çalıştıracağınız personellere çalışma ve satış eğitimlerinin verilmesinin ardından her türlü konuda bizlerden destek alabilirsiniz.

Çiğköfte bayiliği 5000 TL ile 15000 TL arasında değişiklikler göstermektedir. Herhangi bir kurulum paketini satın almanız doğrultusunda tüm ürünlerimiz sizlere gönderilecektir. Bu bakımdan dolayı aklınızda herhangi bir şüphe durumu olmasın. Hacıalioğlu Çiğköfte olarak çiğköfte bayiliği paketlerimizi kredi kartına taksitli bir şekilde de alabilirsiniz. Ayrıca açılışlarda sizlere özel ikramlar sunulmasının yanında kargo ücreti bizlere aittir. Kurumumuz ile çiğköfte bayiliği anlaşmanız doğrultusunda 7 iş günü içerisinde tüm ürünler sizlere teslim edilmektedir.


19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page